'>

Friday, December 23, 2011

Alhamdulillah :)

Assalamualaikum ! :D

22 Disember 2011,tarikh bebudak form 3 amik result.Bangun pagi je,dalam otak terus shoot,"amik result weyy !".Bila mandi,sejuk sampai terketar-ketar,walhal mandi air panas.Sungguh takley blah.Jantung pulak rasa macam nak keluar laser,tapi masih sempat online pagi tu.-_- Aku pergi sekolah lambat ah,sebab tunggu umi balik dari ofis.

Sampai tuu dekat pukul 12,orang dah siap pun.dah sampai,Kyra cakap "ehh mu baru mari kee?mu dapat *A,biar ar,nak kabo gok ! haha".ciss tak suspen dah jadinye >..<

Alhamdulillah,berkat doa & tunjuk ajar semua,aku berjaya capai 9A :) Kalau nak harapkan usaha aku memang tak ah,aku kan pemalas.=,='Tahniah all,92 orang bebudak PMR SMKA tok Jiring dapat 9A.Bebudak asrama kalau tak silap,24 orang dan result semua meningkat.Yeahhhh Ustaz Duan silalah bangga dengan kami.hahaha :D Budak klas 3AK plak,24/33. Alhamdulillah, kami berjaya gak walaupun kelas ni selalu di sound warga setempat sebab lambat kesedaran untuk berhenti main-main walaupun tinggal seminggu nak PMR.Oyesss :D

Untuk sahabat-sahabat lain,ini baru permulaan.Insyaallah,Allah sedang rancangkan sesuatu yang lebih baik,dan pasti ada ganjaran bagi orang-orang yang sabar :) *saya lah Ustazah Pilihan >_<*

Result bebudak asrama.Yang takde tuu,samada tak sempat siasat,atau identiti dirahsiakan.maklumlah,mereka kan pemalu gituww :D

Amanie-9a.Ryna-9a.Kelly-7a.Qyra-9a.Kyroh-9a.Dayah-9a.Tyah-8a.Myna-6a.Ain-9a.Zatu-9a.Zainab-9a.Aflah-9a.Aimi-8a.Aim-7a.Aema-9a.Alia-9a.Hajar-9a.Norlia-9a.Nacha-5a.T-hah-9a.Madiey-6a.Munie-5a.Nade'-8a.Cu-are-9a.Amal-9a.Mylah-9a.Miyah-6a.Nadia-9a.Iffah-8a.Wan-8a.PokWan-9a.Bade'-9a.Amri-7a.Habib-8a.Mirul-7a.Syifa'-7a.Naquib-7a.Pudin-9a.Adib-3a.Amir-5a.Fakri-8a.Firdaus-9a.

Itu sajee :)

#entri ni telah diperap sekian lama dalam draft,ingat nak buat jeruk. :D




Everyone has their own struggle of becoming better. Think twice before we judge! :)

2 comments:

TecerWidad said...

Tahniah la ye. Harap2 spm pung A lurus belaka

MissCapitalA said...

aminnn :) anak2 didik skola tcher brape org A lurus semua ?