'>

Saturday, November 10, 2012

Honeymoon is almost over -_-

Dah lama sangat tak update,rasa macam Parkinson je jari-jemari comel nih .-,-

Sebenarnya takde topik apa sangat pun.Final exam dah habis,cuti sekolah pun dah mula,dan aku pun mula la  
 melepak kat rumah.Makan,tidur,internet,lepas tu makan lagi.Eheh.Itu tipu.Cuti kali ni agak terisi kot,Insyaallah.Mengikut azam yang entah betul atau sekadar menanam gula di tepi gigi.

Tahun depan dah FIVERS ! SPM bakal menghantui tahun depan.So,rela atau paksa,kena jugak rajin-rajin sentuh buku tahun ni.Dengan Al-Quran yang nak kena cover-up juzuk-2 yang belum masyi.Haihhhhh -_- Cuti-2 nih kena rajin jugak pegi tasmi',sebab hajat di hati nak tambahkan dua tiga juzuk lagi,Insyaallah memandangkan lepas SPM nak fly to Jordan,amin.Doa-2 kan moga ada rezeki tuk aku & sahabat-2 yek :)

Yarmouk ,tunggu saya yang hensem nih ! (errrr...)

STAM ? Macam susah la.Tak sanggup nak face,swear.Dengan berbelas-belas subjek Bahasa Arabnya,sungguh la aku ni bukan pandai sangat pun.Taknak fail ! Jadi kita amik langkah paling mudah,berhenti sebelum mencuba.Hewhew :3

Macam tak percaya tahun honeymoon dah berakhir.


Allah,jaga imanku selalu,especially time cuti nih . Ahhhhhh ! >.<
Everyone has their own struggle of becoming better. Think twice before we judge! :)

No comments: