'>

Wednesday, February 21, 2018

Irons in the fire.

Another short update.

Due to my bad bad bad vision these days, can't update much cause I am unable to hadap laptop & phone lama-lama. Doakan saya sembuh kembali :(

This semester is a super hectic one. Ada masa to get a proper lunch & kelas cancel tu kira Alhamdulillah sangat, dengan jadual padat, subjek-subjek tough & group assignments bertimbun sampai kami terkonfius ahli haha. Belum masuk lagi bab meeting-meeting & program yang nak kena celah.
Tapi thank goodness weekend setakat ni masih menjadi short getaway especially sebab ada one day extra (Khamis takde kelas yay). 

Result sem lepas beshe beshe je tapi it was beyond my expectation, Alhamdulillah berkat doa keluarga & semua orang pastinya sebab usaha tak all-out mana, masih last minute seperti biasa 😂 Lepas ni mungkin si Alya ni perlu tukar strategi dan tak mengharapkan kuasa Allah semata-mata sebab semester ni dah tak lenggang kangkung macam dulu. 

Hoping to cope well with everything soon InshaAllah.
By the way, happy birthday Alya. May Allah bless you 💓


Everyone has their own struggle of becoming better. Think twice before we judge! :)

No comments: